sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Tämän viikonlopun touhuista Huldalla on vastannut Minna. On neulottu lapasta ja ohjattu erillaisten peukaloiden tekoon. Niin hurahtanut itsekkin olen, että vaikka minulla on pitkästäpitkästä aikaa vapaa viikonloppu, oli minunkin käytävä piipahtamassa Huldan luona. Juuri oli Luostarisen Kirsi, joka on meillä hyllypaikkalaisena, tuomassa ihania uusia päällystettyjä muistikirjoja ja kansioita. Heti teki mieli ostaa yksi, ainahan niitä tarvitaan.
Itseasiassa juuri muutama päivä sitten, pohdin mistä saisin kauniin muistokirjan jossa olisi valkoiset sivut. Suunnittelin että ensi viikon viikonloppuna voisi kerätä vanhoja muistoloruja huldalla talteen. Niitä joita pienenä kirjoitettiin toisten vihkoon ja laitettiin joku nätti kiiltokuva sivun kulmaan. Miksiköhän sekin ihana juttu on jäänyt jonnekkin unholaan? Pitäisiköhän omille lapsille laittaa koulureppuun kirja mukaan ja elvyttää tätäkin perinnettä.
Ensiviikolla kun on ystävän päivä, Minna keksi kaveri kuvan! muutama puhelu ja Katajameren Leila on siis tulossa valoineen ja kankaineen ja kameroineen paikalle sunnuntaina ottamaan halukkaista kaverikuvan. Eikö olekkin ihana idea. Nyt voi otattaa kympillä kauniin kuvan itsestään ja ystävästään. Toki lapsiakin voi tuoda ja samalla vaikka sisarkuvan otattaa. Valitettavasti Minna kuitenkaan ei ole silloin maisemissa, joten Huldien yhteispotrettia ei saada otettua edelleenkään.
Laskiaispulliakin olen luvannut tarjoilla, joten niiden leivonta täytynee aloittaa hyvissäajoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti