maanantai 4. huhtikuuta 2011

tulee se kevät sittenkin

Pikkuhiljaa rupeaa Huldan huvila ja itse Huldakin heräillä talviunilta. Huldan huvila on vajonnut kinoksiin ja talo on ollut tyhjä ja kylmillään Uudesta vuodesta asti.
Muutamaviikko sitten vihdoin sain kaivaudutta kurkkimaan, miltä Huldalla näyttää. Oli niin kylmää ja apeaa kun ei ollut mattoja eikä tuotteita paikalla. Kevät ja kesä tuntui olevan vielä mahdottoman kaukana.
Loppuviikosta otin itseäni niskasta ja menin tekemään Huldalle kevät siivousta. Kieräristä löysin yhdet hienot verhotkin jotka laitoin myös ikkunaan. Matot vaihdettiin ja tietysti myös muut verhot. Ja pikkuhiljaa, varsinkin ihanien vaaleiden räsymattojen ansiosta rupesi kevät tuntumaan jo paljon lähemmältä.
Huldalla on siis siivottu ja odotellaan että lumet sulaisivat ovien edestä että pääsisi kuivin jaloin sisään. Hyllyt ovat vielä aika tyhjillään mutta, vanhoja ja uusia ihania tuotteita on tulossa myyntiin, joten täyttyyhän ne taas. Uutuutena on tulossa ainakin pellavaisia lastenvaatteita, sidottuja kirjoja, nahkatöitä ja lasitöitä. Avajaisia pidetään toukokuun alussa.
Eilen tuli Liv kanavalta Sisustus matkalla Minnan kanssa, jossa vierailtiin meillä Huldan huvilalta. Meillä näytti kauniilta ja oli niin ihanan kesäistä. Usko heräsi taas kevään tuloon ja into siitä että pian taas avataan ja tavataan!
Ohjelman voi muuten käydä katsomassa Liv:n nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti