maanantai 2. elokuuta 2010

nyt on elokuu

Niin se alkoi elokuu, ja monilla arki sen myötä. Kohta saa pakata lasten reput ja alkaa taas koulutyö. Arjen myötä Huldalla siirryttii taas uusiin avoinnaolo aikoihin. Olemme auki siis keskiviikosta lauantaihin. Joka päivä klo 11 - 17. Toisen Huldan siirryttyä muualle töihin oli muuteltava ajat niin että pystyn ne yksin hoitamaan ja jotta perheen kanssakin jää jotain yhteistä aikaa. Syksyllä ajattelin myös aloittaa pitämään lapsille omaa käsityökoulua, jos vain löytyy innokkaita lapsia harrastamaan.

Alku kesästä pidettiin keramiikka kurssia ja blogin kuva onkin otettu Huldan pihalta jossa kurssi pidettiin kun ilma oli niin kaunis. Luovista käsistä syntyi hauskoja puutarhan henkiä; prinssejä ja prinsessoja.
Kesähelteellä valmistettiin myös saippuoita ja värjättiin lankaa. Syksyllä tulee taas lisää kursseja, ainakin keramiikka tonttuja pääsee taas valmistamaan marraskuussa.
Ensi lauantaina vietetään Kymijokipäivää. Paikalle on tulossa ainakin takoja takomaan, Kummamummi esiintymään ja vanhempainyhdistys keittelemään kahvia. Toivottavasti ilma on hyvä ja ihmisiä liikkeellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti