keskiviikko 26. toukokuuta 2010

hei. kuukausi onkin vierähtänyt erillaisissa myyntitapahtumissa. Kaapelitehtaan kierrätysmessut olivat hieno kokemus. Kaapelitehdas oli täynnä erillaisia tuotteita jotka oli valmistettu kierrätysmateriaaleista. En olisi uskonut omaavani näin paljon kollegoja tässä maassa. Erottuminen tästä massasta olikin sitten toinen juttu, mutta olessani Hyvinkäällä Yhden päivän juttu - tapahtumassa tunnisti heti yksi asiakas minut, ja muisti tuotteeni kierrätystapahtumasta. Se tuntui oikein hyvältä.
Muutama viikko sitten olin Kotkan kantasatamassa saksalaisille risteilijöille suunnatussa tapahtumassa ja viime sunnuntaina vielä Kotkan Tammikaden kierrrätystä ja kulttuuria- tapahtumassa. Ihmisiä on nähty taas runsain mitoin ja se jos mikä on aina hyvää mainostusta. Se mikä on ollut yhteistä kaikille on ollut ihanat ihmiset ja aivan mahtava sää. Aurinko on helottanut joka kerta niin että nenä palaneena on saanut tulla kotiin. Piti ommella aurinkohattujakin sitä varten, itselle ja myyntiin.
Nyt kuitenkin ajttelin pistää matkalukut toviksi nurkkaan ja keskittyä Huldan huvilaan, ja sen kesään. Hulda on auki joka päivä, paitsi maanantaina. Huldan tarina alkaa taas heinäkuussa ja siihen pitäisi valmistautua leipomalla pakkaseen ja käymällä käsikirjoitusta läpi. Huldan tarina kertoo Hulda neidistä joka elelee 50-luvun kymissä. Hulda kertoo elämästää täällä, koulusta, ja Kalle Kiisken kaupasta, ihmisistä, haaveistaan. Tarjoilee kahvia ja pullaa puutarhassa ja mahtuu lomaan myös rammarin soittoa.
Taidenäyttely vintillä avataan myös kesäkuun alussa. Tänä vuonna töitään seinille ripustavat Sanna Halme ja Liisa Mäkelä. Ja on yhden tv-ohjelman kuvausryhmäkin tulossa vierailulle...

1 kommentti:

  1. Aivan ihana paikka tuo Huldan Huvila! Oli ihan pakko omaan blogiinkin siitä vähän kirjoittaa ja mainostaa. Tulemme uudestaankin!

    http://kodinsielu.blogspot.com/

    VastaaPoista